Eerste hulp bij vlekken

Vlek in uw bank of meubel?

Vlek in uw bank of meubel? Hier vindt u eerste hulp bij vlekken. Let op, wij geven hierop geen garantie en u voert deze werkzaamheden op eigen risico uit. 
Wij raden altijd aan de specialist te raadplegen en contact op te nemen met De Vlekkenkoning©
Wij verwijderen uw vlekken snel en betaalbaar!

Bloedvlekken behoren tot de meest vervelende vlekken in uw meubels. Zeker opgedroogd bloed laat zich erg lastig verwijderen. 
Strooi in elk geval geen zout op uw bloedvlek, dit kan de vlek doen inbranden. 
Gebruik ook geen melk of andere huismiddeltjes maar alleen (bij verse vlekken) koud water.
Alle andere middeltjes en vlekkensprays  kunnen ervoor zorgen dat de vlek niet meer te verwijderen is.
Neem liever direct contact met De Vlekkenkoning© op, in noodgevallen zijn wij binnen enkele uren bij u op locatie en verwijderen de vlek professioneel.

Een rode wijn vlek is een lastige vlek. Gooi in elk geval noot zout op uw rode wijn vlek. Zout reageert met de tannine (rode kleurstof) in de wijn en kan deze kleurstof inbranden in de stof.
Maak liever een mixje van een beetje lauwwarm water en een druppeltje afwasmiddel en een theelepel azijn. Laat dit even intrekken in de vlek en dep deze dan weg met een schone doek of handdoek. Herhaal dit totdat de wijnvlek is verdwenen. 
Mocht dit niet lukken roep dan liever de hulp in van De Vlekkenkoning©, wij komen dan langs en verwijderen de vlek dan professioneel. Neem contact met ons op, wij helpen u graag!

Braaksel en urine veroorzaken niet alleen nare vlekken maar stinken vaak ook dagenlang. Begin altijd eerst met de grove vervuiling te verwijderen. Hiervoor kunt u bij braaksel een lepel gebruiken. Met de lepel schraapt u het grove materiaal weg. Vaak blijft dan de vlek en natuurlijk de geur nog achter. Deze is eigenlijk met huismiddeltjes niet te verwijderen en u bent daarvoor aangewezen op de hulp van een specialist. Oppervlakkig lukt dat misschien een beetje maar meestal zal de geur (die dieper in de voering gaat zitten) blijven irriteren.
Strooi altijd eerst een pakje baking-soda (geen schoonmaak-soda!!) op de vlek, deze neemt een groot deel van de vervelende geur weg. De Baking-Soda trekt ook veel (vies) vocht en urine aan en bindt deze. Laat deze baking-soda op de vlek liggen en zuig deze na een tijdje met de stofzuiger weg en herhaal de behandeling totdat onze medewerkers ter plaatse zijn. 
De Vlekkenkoning© verwijdert de nare geurtjes met behulp van speciale enzymen waardoor uw bank weer lekker fris ruikt.