FAQ

                   

Vlekkenkoning

Hoe kan ik een afspraak maken?

Heeft u een offerte van ons ontvangen en u bent tevreden met de door ons aangeboden prijs?
U kunt dan direct per email of WhatsApp een afspraak met ons inplannen.
Geef daarvoor de door u gewenste dag en tijdvak aan en wij kijken graag samen met u wanneer dit ingepland kan worden.
U kunt kiezen uit de volgende tijdvakken:
08:00-10:00 uur, 10:00-12:00 uur, 12:00-14:00 uur en 14:00-16:00 uur.

Werken jullie ook op zondag?

Wij werken alle dagen dus ook de zon- en feestdagen.
Wilt u dat wij op een zondag bij u langskomen? Dan is dat uiteraard mogelijk, neem contact op met onze klantenservice en wij kijken of wij op de door u gewenste dag en tijdstip langs kunnen komen.

Reinigen jullie de gehele bank?

Ja, wij reinigen de gehele bank.
Zitplaatsen, rug- en zitkussens, zijkanten en achterzijde. Geen half werk dus!

Ik woon in een flat is dat een probleem?

Nee hoor, de enige voorwaarde die wij daaraan stellen is dat er wel een lift aanwezig is.
Heeft uw flat geen lift? Dan overleggen wij graag met u de mogelijkheden. Zo kunnen wij bijvoorbeeld met een kleinere machine wellicht toch uw bank reinigen? Neem contact met ons op en wij helpen u graag!

Bieden jullie een garantie?

Het kan gebeuren dat sommige vlekken niet (meer) verwijderd kunnen worden. Hierop kunnen wij (en geen enkele ander meubelreinigingsbedrijf!) geen echte garantie geven. Zie ook onze algemene-voorwaarden. Wij bieden de garantie dat wij altijd gaan voor het best mogelijke optische resultaat!

Wat is impregneren eigenlijk?

Met het impregneren brengen wij een extra beschermlaag aan op uw meubels. Dit is een kunstharst welke tijdens het drogen van uw meubels uithard en de meubelvezel extra bescherming biedt. Uw bank is daarna makkelijker schoon te houden. Dit impregneren is bij ons altijd gratis!

Hoe gaat de betaling?

U kunt op de reinigingsdag bij onze medewerker per PIN of contant betalen. Betaald u contant? Dan verzoeken wij u het bedrag gepast te betalen. Tijdens de Corona-crisis gebruiken wij liever geen pin-automaat, dit om het aantal contactmomenten te beperken. U ontvangt na de reiniging dan een IDEAL betaallink van ons met het verzoek deze na de reiniging te voldoen. U ontvangt na betaling automatisch een kwitantie per email.

Hoe lang moet mijn bank drogen?

De droogtijd va uw meubels bedraagt gemiddeld 2-4 uurtjes. Let op, dit is een gemiddelde richtlijn. De droogtijd kan in bepaalde gevallen toenemen. De droogtijd van uw bank is mede afhankelijk van de luchtvochtigheid, aard en intensiteit van de vervuiling en de soort meubelstof.
Wij raden aan goed te luchten na de reiniging om het droogproces positief te beïnvloeden.

Kan er kleurverschil optreden?

Wij raden altijd aan de bank geheel te reinigen.
Bij het reinigen van enkele kussens of zitvlakken loopt u de kans een zichtbaar verschil tussen schoon en "vuil" te zien.
Enkele kussens reinigen wij in principe alleen bij banken die nog geen jaar oud zijn. Vraag altijd even naar de mogelijkheden!

Zijn jullie reinigingsproducten schadelijk?

Nee, wij reinigen en impregneren uitsluitend met 100% biologische producten welke ongevaarlijk zijn voor mens en dier. Immers, het milieu staat bij ons hoog in het vaandel! Maar wist u dat onze reinigingsmiddelen ook 100% VEGAN zijn? Een goede zaak!

                 

OFFERTE AANVRAGEN
100% gratis en vrijblijvend