FAQ

FAQ

Rustig blijven!
Wij raden bij wijnvlekken en urine en braaksel altijd aan om als eerste hulp middel een pakje "baking soda" (geen normale soda!) op de vlek te strooien. Dit neemt veel vocht en (nare) geurtjes op. Ga niet zelf rommelen met huismiddeltjes maar neem contact met ons op, wij kunnen vaak dezelfde dag of binnen 24-uur nog langskomen en de vlek professioneel verwijderen.

Ja wij reinigen de gehele bank inclusief zit- en rug-kussens en zijkanten en achterzijde. Banken die uit meerdere elementen bestaan graag niet uit elkaar halen. Voor banken die uit elkaar ter reiniging worden aangeboden berekenen wij een meerprijs.
Wij reinigen geen sierkussens.

Wij reinigen zelf helaas geen vloerkleden maar verwijzen u daarvoor graag naar de specialist op het gebied van het reinigen van vloerkleden: Deepdye.nl 
Deepdye reinigt uw vloerkleden net even iets anders. Het is geen hogere wiskunde, maar wel hogere waskunde wat zij doen!
Met 700 m² wasruimte en medewerkers met in totaal meer dan 50 jaar ervaring in het reinigen van vloerkleden is Deep Dye de specialist en grootste vloerkleden- wasserij in Nederland. Zij mogen zich met recht marktleider in het reinigen van berbers, nepalkleden, perzen en overige losse kleden noemen.

Deepdye neemt het reinigen van uw vloerkleed zo serieus, dat het voor uw kleed aanvoelt als een complete wellness behandeling! Met een schone uitstraling en vol energie komt uw vloerkleed terug. Klaar om bij u thuis weer te shinen.
Kijk op https://www.deepdye.nl/vloerkleden

 

U hoeft niets vooruit te betalen. U betaald op de reinigings-dag per PIN of contant. Een kwitantie voor uw eigen boekhouding ontvangt u automatisch per mail als PDF.

Wij gaan altijd voor het best mogelijke optische resultaat. Op vlekken kunnen wij (en andere meubelreiniging-bedrijven) nooit een echte garantie geven. Maar, in de meeste gevallen slagen wij erin alle vlekken, geurtjes en andere verontreinigingen te verwijderen.

Ja, in onze gratis en vrijblijvende offerte staat een link en een prijscode (prijs) waarmee u (als de prijs u bevalt) direct een afspraak kunt maken op een dag en tijdstip welke u het beste uitkomt. Natuurlijk plannen onze medewerkers ook graag even uw afspraak in. Stuurt u ons daarvoor even uw naam volledige adres en emailadres en wij plannen dit in ons systeem voor u in.

Het kan natuurlijk dat u ondanks onze inspanningen niet tevreden bent met het resultaat. Neemt u in dat geval contact met ons op en wij zoeken samen met u een oplossing. Wij zijn pas tevreden als u het bent! 

Om onze kosten laag te houden zijn wij alleen per email en live-chat te bereiken. 
Per email bereikt u ons 24/7 per dag.

Uiteraard staan wij ingeschreven bij de KVK.
U vindt onze contactgegevens op onze contactpagina.

Wij houden als richtlijn 2-3 uur aan als droogtijd.
Echter is deze droogtijd afhankelijk van verschillende factoren zoals aard- en ernst van de vervuiling, luchtvochtigheid etc. In sommige (uitzonderlijke) gevallen kan dit 24-48 uur duren. 
Wij raden u aan altijd goed te luchten na de reiniging daar dit de droogtijden aanzienlijk kan verkorten,

Een reiniging duurt gemiddeld een uur tot 1,5 uur. Is uw bank niet heel erg vervuild? Dan is de medewerker meestal al binnen een uurtje klaar met het reinigen en het impregneren.
Als u meerdere meubels laat reinigen of uw meubels sterk vervuild zijn kan dit ook weleens 2 uur duren.
Na het reinigen moeten uw meubels nog wel even 2-3 uurtjes drogen en zijn dan weer klaar voor gebruik.

Het spreekt voor zich dat reinheid, hygiëne en de huidige Corona-maatregelen en de richtlijnen uitgegeven door het RIVM bij ons hoog in het vaandel staan!
Hier doen we ook niet moeilijk over, al onze medewerkers zijn volledig ingeënt en tonen u op verzoek graag hun QR-Code.
Wij verwachten natuurlijk ook van u als klant dat u bij klachten de afspraak liever verzet en tijdens de reiniging altijd voldoende afstand bewaard. 

Wij reinigen nagenoeg alle meubelstoffen met uitzondering van open-leer (nubuck en pilotenleer etc.). 
Ook reinigen wij geen tuinmeubilair, geen matrassen en geen gordijnen

Wij reinigen uitsluitend met de sproei- en extractiemethode. Dit is een zogenaamde natte dieptereiniging. 
De meubelstof wordt daarmee eerst met de hand nagelopen op vlekken en deze vlekken worden handmatig extra behandeld.
Hierna wordt de gehele meubelstof ingespoten met een speciale (milieuvriendelijke en 100% Vegan) reinigingsmiddel. 
Na een korte inwerktijd wordt de meubelstof met een sproei- en extractiemachine uitgezogen. Vuil, bacteriën, huisstofmijt en allergenen worden daarmee effectief tot diep in de meubelstof en voering verwijderd. 

Nee, stoom is niet geschikt om meubels te reinigen ondanks sommige blogs en reclames anders doen vermoeden. 
Stoom is te heet (110 graden Celsius) en kan sommige meubelstoffen/vezels laten smelten. 
Wij reinigen uitsluitend met de zogenaamde sproei- en extractie methode welke veilig op nagenoeg alle meubelstoffen kan worden gebruikt.

Nadat u van ons een offerte hebt ontvangen krijgt u een link waarmee u zelf een afspraak kunt inplannen en direct onze beschikbaarheid kunt raadplegen.
Maar, indien u een echte spoedklus heeft of vlekken-noodgeval kunnen wij bijna altijd op dezelfde dag nog langskomen. Neem in dat geval altijd contact op met onze klantenservice en wij kijken wat we voor u kunnen doen!